Projectstoffering

Het adres voor projectstoffering in Zeeland.

Projecten.

Bij projecten van ondernemers of instellingen komen vaak extra randvoorwaarden in beeld. Zoals het werken met brandvertragende stoffen of speciale eisen aan vloeren of ondervloeren. Stoffeerderij H.J. van Immerzeel is ook hierin specialist.

Herbekleden van projectmeubilair.

Wij kunnen uw (bureau)stoelen herstofferen zodat ze weer als nieuw zijn of zelfs beter als nieuw. Wij gebruiken hoogwaardige materialen die o.a. Bloedbestendig , urinebestendig en huidvetbestendig zijn en tevens makkelijk schoon te maken zijn.

Vloeren voor projecten.

Vloerbedekking is in verschillende soorten te krijgen. Van tapijt tot laminaat, van pvc-vloer tot marmoleum. Wij geven advies bij u op locatie en komen altijd de situatie bekijken en inmeten. De verschillende vloeren worden door onze eigen vakmensen gelegd, zodat u zeker weet wie u in huis haalt. En doordat wij ook zorg dragen voor de juiste ondervloer of strak geëgaliseerde basis voor pvc-vloeren u kunt nog langer genieten van uw kwaliteitsproduct.

Gordijnen voor projecten.

Onze collectie gordijnen en binnenzonwering bestaat tevens uit brandvertragende stoffen zodat wij ook voor projecten aan alle eisen kunnen voldoen.

Graag bespreken wij uw wensen en ideeën en maken wij voor u een vrijblijvende offerte.