Wie zijn wij

Na elf jaar voor verschillende bedrijven te hebben gewerkt, ben ik in 2010 tot het besluit gekomen om een eigen stoffeerderij te beginnen.

Door de jaren heen heb ik mijzelf gespecialiseerd in meubelstofferen en raambekleding.

Dat wil zeggen het herstofferen van banken en stoelen en het verzorgen van overgordijnen, vitrage en binnenzonwering.

Meubelstofferen is een echt oud ambacht waar veel bij komt kijken. Vrijwel geen enkele bank of stoel is hetzelfde en het vraagt de nodige vakkennis om dit goed te (her)stofferen. Tevens stofferen wij ook caravankussens, camperkussens en projectmeubilair. In de loop van de jaren heb ik, naast de theoretische kennis die ik op school heb opgedaan, de kneepjes van het vak in de praktijk geleerd en kan ik u zeggen dat u op het juiste adres bent voor het herbekleden van uw meubelen.

Ook op het gebied van overgordijnen, vitrages en binnenzonwering staan wij sterk en kunnen wij tegen scherpe prijzen uw woning voorzien van nieuwe raambekleding. Vanaf het opmeten tot het eindresultaat zijn wij nauw verbonden met de klant om alles goed te bespreken en zo tot het gewenste resultaat te komen. Wij komen ook geheel vrijblijvend met stalen aan huis om zo advies te kunnen geven in uw situatie.

Kortom niks is ons te gek,,
H.J. van Immerzeel Stofferingen kan u een zeer ruime collectie meubelstoffen en gordijnstoffen laten zien zodat u ongetwijfeld de juiste keuze kunt maken. Onze keuze in binnenzonwering is groot, zodat wij óók op dat gebied aan uw wensen kunnen voldoen.

Door mijn goede materiaalkennis ben ik in staat om u een goed en deskundig advies te geven. Bij H.J. van Immerzeel Stofferingen bent u aan het juiste adres voor het (her) stofferen van uw meubelen en alle gordijnen, vitrages en binnenzonwering voor uw woning.

Wij komen graag, geheel vrijblijvend, bij u langs om een eerlijk en vakkundig advies te geven en een geheel vrijblijvende prijsopgave te doen. Het meedenken in uw persoonlijke situatie stellen wij hoog in het vaandel.



Met vriendelijke groet,

Rik van Immerzeel